Меню
Кошница

Доставка

КуриериЕконт, Спиди и Лео Експрес.

Срок на доставка: 5-7 работни дни. Продукт, закупен до 16:00 ч. в работен ден се изпраща на същият ден.

След направена поръчка, ние се свързваме с клиента за потвърждение на поръчката, чрез телефонно обаждане в работно време.

Изпращане: След като продукта е наличен за изпращане, ние се свързваме с клиента, за да бъде уведомен за изпращането на пратката. 

Преглед на пратката: Всяка пратка я изпращаме с преглед преди да се заплати.

Цена за доставка: Над 100.00 лв. безплатна до офис на куриер

! При промяна на наложен платеж по-малък от 99.99 лв. на вече изпратена от нас пратка с безплатна доставка, се начислява цената за доставка, която ние сме заплатили вече на куриерската фирма. 

---

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който Ви освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са Еконт, Спиди и Лео Експрес..

Самата услуга Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод не налага допълнителни усилия от страна на търговеца или неговия клиент.

За направеното от клиента плащане Еконт, Спиди и Лео Експрес издават разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.